روابط عمومی
منبع :شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان
زمان ارسال :پنج شنبه,19 بهمن 1396
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ارسنجان،"اعظم زارع"گفت:داوطلبان سلامت در جلسه بررسی نقش تغذیه در سلامتی بیماران دیابتی وفشارخونی که به همت مسئول واحد جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت وکارشناس تغذیه مرکز بهداشت ،در سالن آموزشی مرکز سلامت شهری برگزار شده بود، شرکت کردند.
مسئول واحد جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت ارسنجان،افزود:در این جلسه ،انواع گروه های غذایی و سهم روزانه مورد نیاز افراد از هرگروه غذایی،چگونگی کاهش وزن و رژیم غذایی مناسب برای افراد دارای کبد چرب و نکات ویژه و رژیم غذایی دربیماران دیابتی و فشارخونی ،توسط کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارسنجان ،به شرکت کنندگان ارایه گردید.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارسنجان،توصیه کرد:برای طعمدار کردن غذاها، انواع ادویه، چاشنیها، آبلیمو، آب نارنج و سبزیجات معطر را جایگزین نمک کرده، مصرف انواع کمپوت، کنسرو، نوشابه، آب میوه صنعتی وسسهای آماده را به حداقل برسانید؛ میوهها و سبزیها، منابع خوب پتاسیم هستند و بیماران مبتلا به فشارخون باید میوهها و سبزیهایی با رنگهای متنوع استفاده کنند، چرا که مصرف روزانه مواد غذایی حاوی پتاسیم به کنترل فشارخون کمک میکند.
"احسان دهقانی" اضافه کرد: نباید فراموش شود که بیشتر غذاهای آماده، فست فودها مانند سوسیس، کالباس و همبرگر، دارای مقدار زیادی نمک و چربی هستند و مصرف مداوم و زیاد آنها خطر چاقی، چربی و فشارخون بالا و بیماریهای قلبی- عروقی را ،افزایش میدهد.