ادمین
منبع :سایت افسانه آنلاین
زمان ارسال :دوشنبه,26 تیر 1396
جمع زیادی از هنرمندان عکاس و علاقه مندان به ادبیات و هنر گرد هم آمدند تا این کتاب رونمایی شود. چاپِ کتاب، نفیس است، با کاغذ لطیف گلاسه 135 گرمی بر خلاف دست های خالق آن مرتضی نعمتی! شغل مرتضی گچکاری است اما همان سه ماه کار در آتلیه، او را آلوده اتاق تاریک عکاسی کرد! پس از تعطیلی آتلیۀ دایی، او بالاخره به آروزی دیرینه خود می رسد و در 17 سالگی یک دوربین آنالوگ ساده و ارزان قیمت می خرد و عکاسی را آغاز می کند.
این را در بیوگرافی اش ننوشته اما آن طور که دکتر اسکندری از حامیان معنوی او در انتشار کتاب و سخنران مراسم می گوید انگار با کادوهای مراسم عروسی اش دوربین دیجیتال حرفه ای در سال 1386 تهیه می کند و پس از آشنایی با بهمن حسن شاهی فعالیت های منسجمی را در هنر عکاسی آغاز می کند.
علاقه او به حیات وحش و مستندهایی در این حوزه، موجب می شود به صورت حرفه ای به عکاسی از پرندگان اقلیم زادگاهش بپردازد و تصاویری کم نظیر را خلق کند، تصاویری که به گفته خودش برای شکار برخی از آنها ساعت ها و روزها در سرما و گرما و لابه لای بوته های خار و درختان انتظار کشیده است.
از کتاب «یک آسمان پرنده»، خسرو رودانی مدیرعامل شرکت جندی شاپور پشتیبانی مالی کرده و دکتر مجید اسکندری و اسماعیل کشتکار حمایت معنوی. نگاهی گذرا به تصاویر این کتاب هر ببیننده را سر ذوق می آورد و ناخودآگاه به تحسین نعمتی برای خلق آنها وا می دارد. هنرمند کم حرفی که همانطور که خودش هم در مراسم رونمایی کتابش گفت سخنران خوبی نیست و همه حرف هایش را در «یک آسمان پرنده» زده است.
سید محمد هادی حسینی از دیگر حامیانِ مرتضی نعمتی هم در مقدمه کتابش همین موضوع را تائید می کند: «دوربین برای مرتضی نعمتی تنها ابزار است، ابزار کار است! اما محور عاشقانه ای که مرتضی را به سوی کوه و دشت می کشد، نمایش راز آفرینش و جهان شوق آفرین پرندگان است.» «یک آسمان پرنده» حالا روی پیشخوان کتابفروشی ها است و انتظار علاقه مندان به هنر را می کشد و همان طور که دکتر اسکندری تاکید می کند خریدن کتاب به خاطر مرتضی نعمتی نیست که او از فروش کتابش بی نیاز است، خریدن کتاب نیاز جامعه امروز برای ترویج هنر و تکریم هنرمندانی است که برای اعتلای فرهنگ این سرزمین از جان مایه می گذارند.